x
Please install MailChimp plugin

Блог

A5-2
Станете част от „Изплети Топлина“
авг 3, 2015

Поздрави на всички, които са заинтригувани от идеята да бъдат полезни на хора в нужда.

Всичко, което трябва да направите е да изплетете шапка, шал, ръкавици или чорапи за хората без дом.

Ето как може да се случи това:


Вие сте доброволец, искате да плетете за „Изплети топлина“ и сте от София.

Можете да дойдете на адрес: кв. Лозенец, бул. Пейо К. Яворов 22, ет.1 и да вземете материали за работа, ако не разполагате с лични. Всеки ден от 09:00 до 18:00ч. има човек, които може да ви даде прежда. Готовите неща (шапки, шалове, ръкавици, чорапи) трябва да бъдат предадени до края на месец ноември на същото място. Можете да се свържете с нас на тел: 0889334805/0884593199 и на e-mail: izpletitoplina@gmail.com, за да се уговорим за удобно време, в което да се срещнем.


Вие сте доброволец, искате да плетете за „Изплети топлина“но не сте от София.

Можем да ви изпратим прежда по пощата или по куриер, но не можем да поемам транспортните разходи, тъй като Благотворителна кампания „Изплети топлина“ е кампания без бюджет. Свържете се с нас на izpletitoplina@gmail.com, на страницата на „Изплети топлина“ в социалната мрежа Фейсбук или оставете коментар под тази публикация с точния си адрес и ние ще ви изпратим прежда. Можете да се организирате с повече хора от вашия град и да ни изпратите с една пратка готовите артикули на адрес: гр. София, п.к. 1164, кв. Лоценец, бул, „Пейо К. Яворов“ 22, за „Изплети топлина“


Вие сте доброволец и искате да плетете за „Изплети топлина“, но нямате уменията

Можете да ни потърсите и ние ще ви научим да плетете

Можете да помолите ваши приятели или роднини, които могат да плетат да ви научат. Нашите прекрасни баби са чудесни за целта :)

Можете да се включите в група, която ще съединява шапки (шиене). Планират се две дати през почивните дни на ноември месец. За тях можете да заявите участие на е-мейл адрес izpletitoplina@gmail.com или на страницата на „Изплети топлина“ в социалната мрежа Фейсбук.


Вие сте доброволец и искате да вземете участие в раздаването на шапки, шалове, ръкавици и чорапи в центровете за временно настаняване.

Трябва да заявите участие на е-мейл адрес izpletitoplina@gmail.com