x
Please install MailChimp plugin

ПОДКРЕПИ БЕЗДОМЕН

„БЕЗДОМНИ” ИСТОРИИ

Хората без дом, които всеки ден виждаме на улицата, но често подминаваме, имат своята лична история. Някои от тях са приели бездомността, като начин на живот. Други се борят ежедневно да се справят с живота на улицата. Трети мечтаят,  борят се и продължавват дда вярват в благосклонността на съдбата си.

На улицата попадат различни хора. И нашият опит показва, че никой не е застрахован от подобна участ. Най-голям е броят на младежите израснали в институции, лишени от родителски грижи.  Все повече нараства и броя на хората, дори на цели семейства, загубили дома си при драматични обстоятелства – тежки болести, липса на финансов ресурс, старост, ипотеки към банки и т.н.

В „Бездомни истории” искаме да ви запознаем с реалните факти от живота на тези хора, които са ги довели до тежкото положение да се окажат сами и на улицата. Много от тях са имали дом, работа, семейство, но какво се случва внезапно и как стигат до безрадостния живот на улицата, ще разберете, ако проследите рубриката ни „Бездомни истории”.

Целта на „Бездомни истории” е да ви покаже, че тези хора имат мечти, надежда и достойснтсво. Все неща, които заедно можем да случим! Ако конкретния случай разказан в „Бездомни истории” ви докосне, ако изпитате съпричастност или имате възможност и желание да подкрепите човек в беда, може да ни потърсите. Ние ще проследим промяната, която ще стане в живота на бездомния благодарение на вас и това ще бъде най-голямата подкрепа, която той може да получи.