x
Please install MailChimp plugin

ДАРЕТЕ СРЕДСТВА - Има Начин

Дейността на фондация “Има начин’ е насочена към подкрепа на бездомните хора, деца и тези в неравностойно положение. Можете да подкрепите нашата дейност или конкретно избрана наша инициатива чрез финансови средства. За нас тази подкрепа би било изключително ценна и ще ви бъдем благодарни за помощта.
Можете да ни подкрепите чрез избрана от вас сума или чрез някои от пакетите ни за подкрепа, като изпратите Вашите дарения на

Банкова сметка:

BG65FINV91501216436283
BIC FINVBGSF
Първа инвестиционна банка
Основание: Дарение

Ние ще ви изпратим значка, която ще можете да закачите и да носите с удоволствие.

 

Аз помагам

Вашите средства ще ни позволят да осигурим материалите за работа в дейността на фондация „Има начин”.

Стойност на дарението: 10лв.

Създавам топлина

Вашите средства ще ни позволят да организираме и провеждаме работилници и уроци по плетене на деца, младежи и възрастни чрез, които те ще могат да добиват знания, умения в областта на плетивото и ще създават топлина за нуждаещите се.

Стойност на дарението: 100 лв.

Плета топлина

Вашите средства ще ни помогнат да осигурим по един пакет – прежда и игли за плетене на всеки доброволец в благотворителна кампания „Изплети топлина”

Стойност на дарението: 20лв.

Посланик на топлината

Вашите средства ще ни помогнат да осигурим рекламни и информационни материали за инициативите на фондацията ни. Така ще помогнете мисията и целите да достигнат до повече хора, и така се помогнем на повече нуждаещи се.

Стойност на дарението: 50 лв.

Има начин

Вашите средства ще помогнат на човек без дом да бъде подкрепен в намирането на такъв. Той ще получи средствата от вашето дарение, които ще послужат за издръжка и осигуряването на конкретна подкрепа, от която той има нужда.

Минимална стойност на дарението: 1 000 лв.